OVER & CONTACT

Positiviteit Kay Verhagen

Over de auteur

Mijn naam is Kay Verhagen, ik ben 24 jaar en ik woon in Breda. Mijn motto is: met zo min mogelijk, zo veel mogelijk doen. Ik leef graag vanuit de denkwijze dat positiviteit meer positiviteit aantrekt en dat negativiteit meer negativiteit aantrekt, daarom probeer ik er iedere dag bewust voor te kiezen om me goed te voelen, leuke dingen te doen en vooral overal het positieve van in te zien. Als je geïnteresseerd bent in dit onderwerp, adviseer ik je om het boek ‘De kracht van het nu’ van Eckhart Tolle eens te lezen, dat boek heeft mijn leven veranderd. Het is geen gemakkelijk boek, maar wél de moeite waard.

Ik heb altijd al van schrijven en verhalen vertellen gehouden. Toen ik jong was kliederde ik hele dagboeken vol, had ik tien pen-vriendinnetjes en las ik veel boeken en tijdschriften. Toen ik websites zoals Blogspot.nl en Blogger.com ontdekte, leerde ik mezelf websites bouwen en maakte ik misschien wel acht verschillende blogs over onderwerpen die me destijds interesseerde. Toch is zo’n persoonlijke blog nooit bij me blijven hangen, omdat ik schreef voor anderen in plaats van voor mezelf. Nu heb ik besloten het anders aan te pakken en enkel verhalen te delen die dicht bij mezelf liggen. Zo is De Gelukzoekers ontstaan.

Over de Gelukzoekers

In de drukke wereld van vandaag, vinden we het hartstikke normaal om een abonnement op de sportschool te nemen, om ons lichaam in goede conditie te houden. Is het dan niet minstens zo belangrijk om je af en toe te verdiepen in positiviteit en geluk, om zo je koppie in goede conditie te houden? De Gelukzoekers is het online platform waarop ik mijn reis naar een positieve, bewuste en gezonde levensstijl documenteer. Hopelijk vind je aan de hand van mijn verhalen nieuwe informatie en inspiratie die je verder helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Ik wens je veel leesplezier. Liefs, Kay.

Contact

Heb je interesse om met mij samen te werken? Heb je een verhaal wat nodig vertelt moet worden op mijn website? Heb je een andere (zakelijke) reden om met mij in contact te komen? Neem dan contact met me op via e-mail.